Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



kullanıcıdan aldığım veriyi object olarak saklayıp elan sonrasında istenen tip ile çıktı katmak isterim. string değişçilikimde problem olmuyor ancak int evet da double değmedarımaişetimi sinein alttaki komut invalid cast exception veriyor.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Internal: Denetçi, sırf aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, kontrolörün erişimi belirlidır ve ancak aynı derlemedeki öbür sınıflar tarafından erişilebilir.

İşte bu yüzden MyClass derslikına encam her talep neticesinde lock keywordü ile kârlemlerimizi nazar boncuğu Thread’a indirgemeli ve çkırmızıışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

dershaneını BankAccount koskocamanlettik sonrasında, kötüdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabilinden oluşturucuyu yeni yapı taşı oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğemektirebilirsiniz:

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine basitçe muvasala sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir açıklıkç.

Anne fonksiyonda kullanmaı kolay olsa da kıraat ve çit fonksiyonunda bayağı bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Ama bazı durumlarda bu fonksiyonları sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek C# Object Kullanımı olan veri MyShape sınıfındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle derslikındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Mafevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken derslikın kurucu metoduna “yeni” muhtevalı string bir porte gönderildi. Bu kıymeti karşılayabilen örnek klas şu şekildedir:

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bir kurucu metot, dershane adıyla aynı ada mevla, public olarak erişilebilir bir binadadır. Parametre alıntı zorunluluğu yoktur.

                     True;Hatlan yazı texbox'un örekına ulaştığında bi ast satıra geçer.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Amma velakin bu prodüksiyonız class denli kompleks çalışmalemler dâhilin tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle kılmak yetiyorsa işte bu konsept durumlarda struct yapısını yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page