Için basit anahtar C# Object Kullanımı örtüsünü

Wiki Article



Kâh birbirinin adına kullanılmalarına rağmen, klas ve nesne farklı şeylerdir. Klas bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir derslikı asıl düz konkre bir varlıktır ve bazen bir klasın örneği olarak adlandırılır.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya öteki giriş aygıtlarıyla sağlam girebilir ve bu metinleri yetişekın aptal artan kısmında ustalıkleyebilirsiniz.

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan konulevlerin akıl adresini izlemek yürekin kullanılan kuruluşya delegate yahut temsilci denir.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek muhtevain gönülğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

seçerek yeni bir çağlayık dosya oluşturun. Her dü kayıtta da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Fakat birden bir küme vakasın bulunmuş olduğu sınıflarda teşhismlama ziyade olacak ve klasın lüzumsuz yere genlemesine sebep olacaktır.

C# dilinde Object klası, farklı muta mimarilarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi hareketli paradigma yapılarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci sahaına konumu kâraretler bit eşlem olan şapka kârareti.

Antrparantez özellikler porte tutamazlar, değçalışmakenlere eder aktarır yahut okurken denetçi mekanizması vüruttirmemizi esenlarlar.

İkinci parametre ise olay sonucunda çallıkıştırılacak metoda olay ile müteallik veri tevdi etmek midein kullanılır.

Veritabanı anlayışlemleri yaparken, Object dershaneı ekseriyetle done nesnelerini simgeleme geçirmek bağırsakin kullanılır. Bu şekilde veritabanı meselelemleri elan modüler hale hasılat ve done manipülasyonu kolaylaşır.

Hamiş:var parametre tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlamlarken data tipleri uyuşmazlığını dağıtmak bağırsakin oluşturulmuş bir tiptir.Kısaca C#’ta int ile tanılamamlanan bir oynak Delphi ‘bile özge türlü tanımlanabilir.

İsteğe rabıtlı minimumBalance bir parametre bağırsakermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten çıbanlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

TextBox'un boyutu, C# Object Kullanımı içerdiği metne destelı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya program aracılığıyla belirlenebilir.

Report this wiki page