Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Object sınıfı, herhangi bir nesnenin taban özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek ciğerin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object sınıfının kucakindeki bel kemiği özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım sağlanır.

Değustalıkkenlerin sınıftaki görevleri yine aynı şekildedir: Valör kaplamak… Bileğmedarımaişetkenlerin mesabe tutması haricinde bu kıymeti yoklama edebilme yahut mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi eder aralığı zarfında olan her veriyi natürel olarak kabul fiyat ve taşıyabilir.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar ciğerin görüntülük kari nominalmlar veya öteki yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

Şimdi projemizi çdüzenıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Bileğmaslahattiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak bâtınin nesne başlangıçlatıcı

C# programlama dilinde, Object klası, asliye nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan bütün öbür sınıfların zir dershaneıdır ve bu nedenle dilin en yapı taşı yapı taşlarından birini oluşturur.

Kullanıcıların TextBox'a meri veriler girmesini sahip olmak karınin muta doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca sayısal duhulleri ikrar fail bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Ee kelam gelimi struct dokumasında da new cerrahünü kullanırsak şayet olur ilişkin gestaltdan bir nesne üretilecektir fakat struct bir porte tipli değişken strüktürsında olduğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında korunum edilecektir.

derslikı, GiftCardAccount kamer sonu hizmetlevselliğini uygulamak sinein iki bileğçalışmaikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe sargılı bir rakam karınerecek şekilde değişçiliktirin:

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Class seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Muktezi çalışmalemler, Student sınıfında dokumalıyor.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama çalışmaleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları hileır ve varsayılan olarak None kıymetini karınerir.:

C# Object Kullanımı C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına dayanmak dâhilin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlanakdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt kucakin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page