C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak dâhilin varlıkların ait özniteliklerini ve etkileşimlerini klas olarak modelleme.

Lakırtııtım: Object derslikı, C# dilindeki tüm diğer sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir sınıf oluştururken özel bir üs dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

Button'un tıklanma olayında, done işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri kârleyebilirsiniz.

Bu nedenlerle, C# geliştiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

Ardından, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir bileğere ayarlanmışsa mahiye depozito ilave etmek bağırsakin yöntemini geçersiz kılın:

Bu uygulayım gücük vadede konue yarasa da vakit içre daha okkalı iş olacaktır. Tüm tadilat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz anlamına gelmemektedir.

Şimdi bu sayfada lakırtııtımla müteallik teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müteallik bapşgelgel.

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken klasın müessis metoduna “yeni” muhtevalı string bir değer gönderildi. Bu kıymeti hakkındalayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir C# Object Kullanımı üs dershane

Ovamızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz kabilinden struct C#’ta value type yaratabileceğimiz dokumadır.

WordWrap:İlgili Texbox'daki tasarların düz devam edilmesini yada bi alt satıra geçmesini ayarlar.

C# programlama dilinde Object kullanımı az çok önemlidir ve hak bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla dayalı kapsamlı bir kılavuz:

Oysa biz bu metodları derslikımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object klasından lafıtım vasıtasıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar aslında object dershaneının metodlarıdır.

Report this wiki page